İzmir Valisi Köşger, İş insanlarını ağırladı

İzmir Valisi Köşger, İş insanlarını ağırladı

İzmir Ağrılı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

İzmir Ağrılı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yaşar ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Yaşar, kısa bir süre önce İzmir’de yaşayan, istihdama ve ekonomiye ciddi katkılarda bulunan Ağrılı iş insanlarını bir araya getirerek İZASİAD’ı kurduklarını söyleyerek “Bu çerçevede ilk olarak, faaliyet gösterdiğimiz İzmir’in en büyük mülki idarecisi olan Sayın Valimizi ziyaret ederek, hedeflerimizi ve projelerimizi anlatmak istedik. Amacımız kentin ekonomisine ciddi katkılar sağlayan iş insanlarımızla birlikte, iş birliğimizi ve dayanışmamızı artırarak, kentimize daha çok katkıda bulunmaktır. Sayın Valimize, nezaketi ve motivasyonumuzu artıran yaklaşımı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

izasiad2.jpg

Ziyaret programında konuşan ev sahibi İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de, sivil toplum çalışmalarına verdikleri önemi anlatarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İZASİAD kurucularını tebrik eden Vali Köşger, Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

izasiad1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.