İzmir Valisi Köşger, Kurban Bağışını Kızılay’a Yaptı

İzmir Valisi Köşger, Kurban Bağışını Kızılay’a Yaptı

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek kurban bağışı aldı.

Türk Kızılayı her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bağışları ile yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Valisi Yavuz Selim’i makamında ziyaret etti.

vali-kizilay-bagis-3.jpg

Yapılan ziyaret sırasında bu seneki kurban bağışını Kızılay İzmir Şubesine bağışlayan Köşger, “İmkanı olan vatandaşlarımız kurban bağışlarını gönül rahatlığı ile Kızılay’a bağışlayabilir” dedi. Annesi Dudu Köşger adına kurban bağışı yaptığını belirten Vali Köşger, vatandaşları kurban bağış kampanyasına destek olmaya çağırdı.

vali-kizilay-bagis1.jpg

Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, ise “Sayın Valimize Kızılay’a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Kızılay’ın bu yılki Kurban Kampanyası hızla devam etmektedir. Kurban Bağışı yurtiçi 2475 TL, yurtdışı Kurban Bağış bedeli ise1475 TL olarak belirlenmiştir. Kızılay’a bağışlanan Kurbanların en büyük artısı, Kurban etlerinin usulüne uygun şekilde kesildikten sonra, et entegre tesislerinde 800 gramlık kavurma haline getirilmesi ve bu etlerin sadece Kurban Bayramında değil 12 ay boyunca konserve olarakta 6 milyon ihtiyaç sahibine dağıtılması. Kendi ilimizde de binlerce haneye ulaşacağız ve sofraların bereketlenmesine vesile olacağız. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak üzere bağış ve desteklerinizi bekleriz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.