İzmir Valisi Süleyman Elban'dan Muhtarlar Günü mesajı

İzmir Valisi Süleyman Elban'dan Muhtarlar Günü mesajı

İzmir Valisi Süleyman Elban, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

İzmir Valisi Süleyman Elban, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Elban mesajında şu ifadelere yer verdi:

vali-dr-suleyman-elban-1.jpg

"Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve demokrasinin gerektirdiği şekilde yürütülmesinde devletimizin en önemli yardımcılarından olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın yönetime katılmasında da oldukça ciddi bir rol üstlenen kamu görevlileridir.

Köklü mazisiyle yerel yönetimde örnek bir müessese haline gelen muhtarlık hem kent merkezlerinde hem de taşradaki mahallelerimizde vatandaşlarımızın devletle buluşmasının ilk kademesi ve merkezi idarenin her daim ulaşılabilen açık kapısıdır.

Muhtarlarımız, devletimiz eliyle en ücra mahallelerimize ulaştırılan hizmetlerin tespiti ve talep edilmesi yanında mahallelerde hayata geçirilen kamu yatırımlarının takibi noktasında da önemli vazife üstlenmektedir.

Vatandaşlarımızın güvenlik ve asayiş başta olmak üzere, çeşitli ihtiyaçlarını, varsa sorunlarını ve devletimizden beklentilerini yetkili mercilere ileten ve takibatını üstlenen de yine değerli muhtarlarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.