İzmir ve Ege Bölgesi'ne ünlü oyuncular akın ediyor 

İzmir ve Ege Bölgesi'ne ünlü oyuncular akın ediyor 

İzmir ve çevresinde dizi, sinema ve reklam filmi çekimlerinin artması ile uzun soluklu hatta tamamen yerleşen ünlü isimler her geçen gün artıyor. 

Berna Ergin Ajans menajerlik ve yapım alanlarında hizmet veriyor. Berna Ergin Ajans'ın kurucusu Berna Ergin, oyunculuk ve cast çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. 

brnnn-630x344-001.jpg

Berna Ergin, ajansının menajerlik ve yapım alanlarında hizmet verdiği medya tv sektörünün dijital platformların da artması ile özel izinlerle  7/24 setlerin devam ettiğini pandemi kuralları çerçevesinde çocuk yetişkin pek çok ailenin de katılımı ile gerçekleştiğini dile getirdi. 

whatsapp-image-2021-01-27-at-16.02.51.jpeg
Aktif olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Berna Ergin, "Ben de bir anneyim  ve kadromuzda bize emanet edilen gençler ve çocukları asla yalnız bırakmayız , eğitimlerle taçlandırdığımız oyuncu adaylarımızın, ekip başlarımız ve ben mutlaka yanlarındayız hatta  çoğu zaman ebeveynlerin de katıldığı çekimlerimiz ailelerimizin hayatlarına renk ve yeni bir soluk getiriyor.  Bambi yatak sosyal medya reklamları için her hafta yaşlı, Bebek, anne, evli çiftler, halktan doğal yüzler ile her hafta çekimlerdeyiz buna benzer pek çok markanın tekstil moda gelinlik mobilya inşaat beyaz eşya kozmetik çekimlerimiz tam gaz Berna Ergin ajans marka yüzleri ile devam ediyor. Çok aktif çalışıyoruz , ancak yüzbinlerle üyesi olan bir ajans değiliz butik çalışıyoruz kişiye özel gelecek vadeden özel bir kadro kurduk. Hayallerine açılan yolda sağlam adımlarla doğru menajerlerle çalışmalarının önemini yaşadıkça görüyorlar. Kitap sinema tavsiyelerimizin yanısıra uygulamalı kamera önü oyunculuk eğitimlerimizde audition head Show showeeel atölyeleri yıllardır sürüyor.  Şimdiler de moda olan İnfluZer blogger ulu tuberlar için de özel bir proje başlattık ki çok ses getirecek.  Başlayan ve popüler olmak isteyen gençler bizi mutlaka dinlesinler, tecrübelerimizi paylaşacağımız star Yönetimi, Akademisi kuracağız diksiyon, seslendirme, kariyer Yönetimi ve daha pek çok ek meslekleri duayenlerden uzman akademik isimlerden dinleyeceğiz" dedi.

 

whatsapp-image-2021-01-27-at-16.02.51-(1).jpeg

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi başrollerinde Bir Denizaltı Hikayesi için çalışmalara başladıklarını dile getiren Ergin,  "Geçtiğimiz günlerde Axe deodarant reklam Filmi setimiz Muğla Ören’de 50 ye yakın ekibimizle gerçekleştirildi. Gümüldür Özdere de sakin ol Aslı sinema filmimizde yine 40 kişi diyaloglu başrol ve yardımcı Oyunculul sergilerken exen için çekimleri İzmir’de süren Hükümsüz adlı dizimize hergün oyuncular yollamaktayız Çeşme’de son yaz ve henüz dillendirmediğimiz pek çok proje için çalışmalarımız sürerken yepyeni bir netflix projesine hazırlanıyoruz.  Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi başrollerinde Bir Denizaltı Hikayesi için şimdiden hazırlıklara başladık.  Yeşilçam’da da örnekleri olan Adile naşit Ayşen gruda Hulusi kentten gibi isimler ve yurtdışındaki sanatçılara bakarak benden geçti demeyin ya da ben çok güzel değilim de hatta bazen yetenekli olmanız da şart değil biz de her yaşa her tipolojiye uygun roller var bekliyoruz" diye konuştu. 

whatsapp-image-2021-01-27-at-16.02.52.jpegwhatsapp-image-2021-01-27-at-16.02.51-(2).jpegwhatsapp-image-2021-01-27-at-16.02.52-(1)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.