İzmir ve Ege’nin Kurtuluşu Denizlerde Kutlanacak

İzmir ve Ege’nin Kurtuluşu Denizlerde Kutlanacak

İzmir ve Ege’nin Kurtuluşu ile CHP’nin 94. Kuruluş Yıldönümü, 9 Eylül 2017 tarihinde Ege’nin mavi sularında “Balık Avı Festivali” ile kutlanacak.

İzmir’in ve Ege’nin Kurtuluş Yıldönümü ve CHP’nin 94. Kuruluş Yıldönümü, 9 Eylül 2017’de Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde “Bodrum Yarımadası Yalıkavak Sportif ve Amatör Balık Avcıları Derneği” tarafından 5’ncisi düzenlenen etkinlikle kutlanacak.


Belediye Başkanlığı basın tanıtımı sorumlu Özer AHISKA ile yapılan görüşmede, her ne kadar Belediye Başkanı’nı Mehmet KOCADON’un iştirak etmeyeceği bilgisi verildi ise de yarışmacıların, organizatörlerin ve diğer katılımcıların, 4 senedir geleneksel olarak devam ettirilen; İzmir’in ve Ege’nin Kurtuluş Yıldönümü ve CHP’nin 94. Kuruluş Yıldönümü ile birleştirilen “Kutlama, Türk Bayrağı’na Saygı ve Atayı Anma Temalı” sportif etkinliğin 5’ncisine Mehmet KOCADON’un katılmaya gayret göstereceği inancında olukları bildirildi.


  Bodrum Belediyesi tarafından gerek SMS bilgilendirme mesajı ile gerekse outdoor reklam alanlarından desteklenen Kutlama Temalı Etkinliğe, Anadolu Ajansı, Doğan haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Yaban TV Televizyonu, Avfest Dergisi başta olmak üzere çok sayıda medya mensubu da iştirak edecek. Sabah saatlerinde başlayan etkinlik, 24.00’da gece yarısı son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.