İzmir yine Türkiye'ye örnek oluyor

İzmir yine Türkiye'ye örnek oluyor

EBSO tarafından projelendirilen Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Şengül, Yorgancılar ve Uğurlu ile sektör temsilcilerini ağırlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bu işe hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Türkiye’nin ilk Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin İzmir'de kurulması çalışmalarında önemli bir adım atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "sıfır atık" hedefiyle Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından projelendirilen bölge için gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Aydın Şengül, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve EBSO Atıkların Geri Kazanılması Sanayi Komitesi üyelerini ağırlayan Başkan Kocaoğlu,  "Bu işe hep birlikte sahip çıkacağız, destek olacağız" mesajı verdi.

s441065.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından “Geri kazanım sanayisinin” gelişmesi adına Kemalpaşa ilçesinde projelendirilen yeni OSB ile ilgili çalışmalarda Valilik ve ilgili bakanlığın da destek vereceğine inandığını söyledi.

Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, sıfır atık projesi kapsamında toplanılan atıkların en ekonomik, modern ve çevre duyarlılığı yüksek tesisler tarafından geri kazanılmasının sağlanması amacıyla kurulacak. Kemalpaşa'da kurulması öngörülen Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, çevre duyarlılığı yüksek bir tesis olarak öne çıkacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.