İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğu maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğu maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

İzmir'in Konak ilçesi Tepecik Mahallesi'nde 12 yaşındaki D.Ö. adlı bir kız çocuğu, maganda kurşunuyla hayatını kaybetti.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - İzmir'in Konak ilçesi Tepecik Mahallesi'nde 12 yaşındaki D.Ö. adlı bir kız çocuğu, maganda kurşunuyla hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre dün gece saatlerinde Konak ilçesi Tepecik semtinde meydana gelen olayda E.N. adlı bir şahıs boşanmış olduğu ancak birlikte yaşadığı eşiyle tartıştı. E.N.'nin eski eşi teyzesinin kızının evine gitti. Olay öncesi eşinin yanına gittiği teyzesinin kızı ile E.N. arasında telefonda küfürlü tartışma çıktı ve E.N. buraya giderek ruhsatsız silahıyla havaya ateş etmeye başladı. Ateşlenen mermilerden birisi de ev sahibi kadının 12 yaşındaki çocuğu D.Ö.'nün başının arkasına isabet etti. Ailesi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun yolda hayatını kaybettiği tespit edildi.

13884309_1314597885231407_576169764_n.jpg

Cinayet şüphelisi E.N. cinayet büro amirliğine bağlı polisler tarafından kıskıvrak yakalandı ve işlemlerine devam edildiği bilgisi edinildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.