İzmir'de 21 Yıllık Cinayet Çözüldü

İzmir'de 21 Yıllık Cinayet Çözüldü

İzmir Bayraklı'da 21 yıl önce işlenen vahşi cinayeti polis bir ihbarla çözdü.

İzmir Bayraklı'da 21 önce 23 yaşında olan genç kızın dayısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polise yapılan bir ihbar sonucu ortaya çıkan cinayeti anne 21 yıl sonra itiraf etti. İddiaya göre o dönem 23 yaşında olan Aynur T. evlenerek Konya'ya taşındığı kocasından bir çocuk sahibi oldu. Kocasıyla geçimsizlik yüzünden boşanan genç kadın bir süre sonra Van'dan İzmir'e göç eden ailesinin yanına yerleşti. 

Aradan geçen belli bir sürenin ardından Mersin'den eve gelen Aynur T.'nin Dayısı genç kızın davranışlarından rahatsız oldu. İfadesinde de genç kızın ailesini dinlemediğini ve davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyen dayı İ.H.A, dayanamayarak cinayeti işlediğini itiraf etti. Pişman olduğunu söyleyen dayı, kızın babasının olayı polise taşımadan çözme önerisini kabul ettiğini söyledi. 

Ev taşırken kemiklerini taşımışlar

İzmir Bayraklı'da otururlarken kızlarını dayılarının öldürdüğünü itiraf eden anne ve baba, kızlarının cesedini evlerinin arka bahçesine gömdüklerini ve Menemen'de yeni eve taşınırken kemikleri bahçeden çıkararak yeni evlerinde kilerde sakladıklarını söylerken, anne her gün kilere gidip kemiklerin başında dua ettiğini söyledi.

Kurbanın oğlu dede ve anneannesinden şikayetçi oldu

Kurbanın o dönem 7 aylık olan oğlu ise olayı öğrendikten sonra dede ve anneannesinin kendisine annelerinin geçirdiği hastalık sonucu öldüğünü ve Van'a gömüldüğünü söylediğini aktararak, dede ve anneannesinden şikayetçi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.