İzmir'de 3 ayrı kapkaç olayını gerçekleştiren 2 kişi yakalandı

İzmir'de 3 ayrı kapkaç olayını gerçekleştiren 2 kişi yakalandı

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğünden Operasyon

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı Kapkaç olayını gerçekleştiren 2 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"1- 19.07.2017 tarihinde saat 23.40 sıralarında, Karabağlar Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan M.B.(34) isimli bayan, saat 22.30 sıralarında Sarıyer Mahallesinde bulunan evine gittiği sırada, arkasından motosiklet ile gelen 2 şahsın elinde bulunan çantasını alarak kaçtıklarını, çantasının içerisinde bulunan 1.500 TL para ile cep telefonunun çalındığını,

2- 21.07.2017 tarihinde saat 21.25 sıralarında, Karabağlar Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan S.A.(56) isimli bayan, saat 18.00 sıralarında 9156 Sokak üzerinde telefonla konuşarak yürüdüğü sırada, arkasından motosiklet ile gelen 2 şahsın elinde bulunan cep telefonunu alarak kaçtıklarını,

3- 21.07.2017 tarihinde saat 19.30 sıralarında, Gaziemir Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan B.M.(38) isimli bayan, saat 15.30 sıralarında Yeşil Mahallesinde yürüdüğü sırada,  arkasından motosiklet ile gelen 2 şahsın omuzunda asılı bulunan çantasını alarak kaçtıklarını, çantasının içerisinde bulunan cep telefonunun ve 50 TL parasının çalındığını beyan etmişlerdir.

Meydana gelen Kapkaç olaylarının aydınlatılmasına yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan teknik çalışmalar neticesinde, Kapkaç olaylarını gerçekleştirenlerin M.I.(32) ve C.İ.(21) oldukları tespit edilmiştir.
 
Şüpheliler M.I. ve C.İ. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 31.07.2017 tarihinde yapılan operasyonla yakalanmıştır. 

Şüpheli C.İ.’nin ikametinin önünde bulunan 35 X XXX plaka sayılı motosiklet ile ilgili yapılan incelemede, Karabağlar ilçesinden çalındığı tespit edilmiştir. 

M.I. ve C.İ. “2 ayrı Kapkaç sureti ile Hırsızlık ve 1 adet birden fazla kişi ile gece vakti Yağma” suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.