İzmir'de 7 kilo 250 gram bonzai yakalandı

İzmir'de 7 kilo 250 gram bonzai yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

E.C.(31)’nin temin ettiği uyuşturucu maddeleri İlimize getireceği ve bu maddeleri torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına satışını yapacağı bilgisinin alınması üzerine;

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, yapılan çalışmalar neticesinde E.C.’ nin 48 XX XXX plaka sayılı aracı kullandığı, şüphe çekmemek ve aile görüntüsü vermek için yanına Ö.E.(27) isimli bayanı aldığı, İlimize geri döneceği tespit edilmiştir. 03.11.2017 tarihinde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak İlimiz giriş ve çıkışlarında eş zamanlı çalışmalara başlanılmıştır. Söz konusu aracın Bornova ilçesinden İlimize giriş yaptığı görülmesi üzerine, araç durdurularak içerisinde bulunan E.C. ve Ö.E. yakalanmıştır. Araçta narkotik detektör köpek ile yapılan aramada bagaj kısmında bulunan ses sistemi içerisine özel olarak gizlenmiş vaziyette 6.250 gr Bonzai, şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 kg Bonzai olmak üzere toplam 7.250 gr Bonzai ele geçirilmiştir. 

E.C. ve Ö.E. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından son 2 hafta içerisinde yapılan operasyonlarla toplam 20 kg Bonzai ele geçirilmiştir. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başta geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalar halkımızın da desteği ile birlikte aratarak devam etmektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.