İzmir'de aracın çarptığı kedi yaşam mücadelesi veriyor!

İzmir'de aracın çarptığı kedi yaşam mücadelesi veriyor!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kazımdirik Mahallesi'nde sokak kedisine çarpan sürücü, hayvanı ölüme terk etti.

Medya Ege- Edinilen bilgiye göre, olay Bornova Kazımdirik Mahallesi'nde meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan sokak kedisine çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. 4 gün önce gerçekleşen kazadan sonra vatandaşların veterinere götürdüğü sokak kedisi yaşam savaşı veriyor. Yoğun bakımda olan kedi beyin travması geçirdiği için gözleri görmüyor. Ayrıca kalçasında ve çenesinde kırıklar oluştuğu için şırınga ile besleniyor.

Kazadan sonra kedi ile ilgilenen Hayvansever Gözde Öztürkoğlu, "Olayı pek çok kişi gördü, aracın sürücüsü kediye çarptığını fark etmesine rağmen kaçtı. Aracın sahibini bulmak için polise gittim. HAYTAP ve İzmir Büyükşehir Belediyesine şikayette bulundum" ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni kaza sonrası arayan ve kediye yardımcı olmalarını isteyen Öztürkoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni aradım ama ne yazık ki gelen ilgilenen olmadı. Hayvanlar konusunda duyarlı olduklarını söylüyorlar ama değiller. Kedinin durumu çok ağır acil ameliyat olması lazım. Ameliyatın ücreti 20 bin TL. Hayvan şu anda şırınga ile besleniyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.