İzmir'de Art Arda 3 İntihar Olayı

İzmir'de Art Arda 3 İntihar Olayı

İzmir'de arka arkaya gerçekleşen 3 intihar vakası İzmir'i yasa boğdu. İntihar edenlerden ikisinin küçük çocukları olduğu öğrenildi

İzmir'de arka arkaya saatler denilebilecek sürede 3 intihar vakası yaşandı. Bornova, Konak ve Balçova'da yaşanan intihar olayları İzmir'i yasa boğdu.

İzmir'i yasa boğan intiharlardan ilki dün gerçekleşti. Bornova Altındağ Mahallesi'nde yaşayan kadın eşinin ailesiyle tartıştıktan sonra Facebook hesabına vücudundaki morlukları, eşinin akrabaları tarafından darp edildiği ile ilgili yazıyla beraber paylaşan bir çocuk annesi kadın çok sayıda ilaç içerek yaşamına son verdi. İkinci intihar ise Konak'ta yaşandı, Nükhet T.  isimli 11 aylık bebek annesi kadın nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı kendi başına tabancayla ateş ederek hayatına son verdi. Son intihar vakası ise Balçova'da yaşayan üniversite öğrencisi girdiği bunalım sonucunda kendini asması sonucu yaşandı.

Eşimin ailesi darp etti dedi yaşamına son verdi

İzmir Bornova'da gerçekleşen olayda Fatmagül S. isimli bir çocuk annesi kadın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta eşinin ailesi tarafından darp edildiği ile ilgili bir yazı yazdığı vücudundaki morlukların fotoğraflarını paylaştı. Kocasının psikolojik tedavi gördüğünü iddia ettiği kadın, kullandığı depresyon ilaçlarından çok sayıda içerek intihar etti. Yakınlarının hareketsiz halde bulduğu ve yanında çok sayıda boş ilaç kutusu olduğu fark edilen kadının olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi.

medyaege-intihar

11 aylık bebek annesi intihar etti

İzmir Konak'ta gerçekleşen olayda, belirlenemeyen bir nedenden dolayı tabancayla kendi başına ateş eden 11 aylık çocuk annesi Nükhet T, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastahaneye kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen Nükhet T. hayatını kaybetti.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde ihtisas yapan doktor intihar etti

Balçova'da yalnız olarak yaşayan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ihtisas yapan Ali Alperen Ö. henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Genç doktorun cansız bedeni kendisinden haber alamayan yakınlarının polise haber vererek evinin kapısını açtırmasıyla bulundu.

Genç doktorun anne ve babasının emekli memur olduğu öğrenilirken, bugün erken saatlerde Erzincan'a götürülen cenazesi acılı aile tarafından toprağa verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.