İzmir'de balık avının merkezi Mavi Av!

İzmir'de balık avının merkezi Mavi Av!

İzmir’de kıyı balıkçılığı, olta balıkçılığı son yıllarda iyice artınca balık tutkunlarının balık malzemesi ve yem konusunda merkezi ‘de Mavi Av oldu.

İzmir’in Karataş ilçesinde denize 100 metre uzaklıkta balık tutkunlarının adresi olmayı başaran Mavi AV, son yıllarda artan kıyı balıkçılığı ve otla balıkçılığının da merkezi olmayı başardı. 24 saat açık olan ve balık tutkunlarına balık malzemesi olarak her türlü hizmet verdiği gibi, balık tutmaları için her türlü yem desteğini de veren Mavi Av’ın slogana ise ‘Herkese Rastgele.’

whatsapp-image-2023-09-25-at-18-03-43.jpeg

İzmir’den, İzmir’in merkezinde balık tutmak istediğinizde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na, denizin kıyısına gelmeniz yeterli olmuyor. Balık tutabilmek için mutlaka Mavi Av’a uğramanız da gerekiyor. Sadece balık malzemesi ve balık yemi satışı yapmakla kalmayan Mavi Av işletme sahibi Fatih Atik ve çalışanları, balığı nasıl tutacağınızı, neden olta atacağınızı, hangi ağırlıkta kurşun kullanmanız gerektiğini, nasıl kamış, nasıl ip, nasıl atış teknikleri ve çekiş teknikleri yapacağınızı da sorarsanız size öneri olarak söylüyorlar. Bir bardak çay veya kahve ikram ederek bildiklerini de cömertçe paylaşıyorlar.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve Mavi Av olarak müşterilere verdikleri her türlü sözün arkasında olduklarını belirten Fatih Atik, “Müşterimizi ne alırsa alsın, ne isterse istesin, bizim ona mesajımız tek ve net, ‘Rastgelsin’” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.