İzmir’de 'Barış' için kanat çırptılar!

İzmir’de 'Barış' için kanat çırptılar!

7. Bolluk Bereket Festivali kapsamında, hem içimizde hem de dünyada barışın önemine dikkat çekmek için, sembolik olarak beyaz güvercinler uçuruldu. 

Barış güvercinleri, dünya genelinde barış konserleri veren sanatçı Seda Bağcan, Festival Yürütücüsü Didem Ayas, İzmir’de İyilik Var Hareketi Koordinatörü Kevser Çimenli ve festival için İzmir’de bulunan Yoga eğitmeni Mert Güler tarafından, barış dilekleriyle İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gökyüzüne bırakıldı.

Kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, uygulama, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma fikriyle yola çıkan BOLLUK BEREKET FESTİVALİ, sona erdi.

BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi tarafından yedincisi düzenlenen Festival, bu yılki temasında, ‘’içimizde ve dünyada barış’’ın önemine dikkat çekmek için ‘’Barışa Kucak Aç’’ sloganıyla İzmirliler’le buluştu.

Festival kapsamında, Seda Bağcan,  Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, SAĞKAL yararına Yeni Yıl Konseri verdi. Sanatçıya piyanoda Dr. Ömer önder, Neyde Bilgin Canaz eşlik etti.

Geliri, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’na bırakılan, Şeniz Turan yürütücülüğünde, ‘’Çiçek Açan Huzur’’ adlı bir yaratıcı drama atölyesi gerçekleştirildi.

Festival katılımcıları, TCDD Alsancak Gar Sanat Galerisi’nde, iki gün boyunca, farkındalık odaklı interaktif çalışmalar, sağlık- integratif tıp alanındaki gelişmeler, seminer ve sunumlar, beden-zihin-ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetler, yoga, dans, nefes, kahkaha yogası, konser, tiyatro, farkındalık oyunları, kitap imzası gibi birçok etkinliğe katılma fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.