İzmir'de Başbakanlık Binası Önünde CHP'lilerden Kurşun Protestosu

İzmir'de Başbakanlık Binası Önünde CHP'lilerden Kurşun Protestosu

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun bırakılmasını protesto ederek siyah çelenk bıraktı.

CHP Konak İlçe Örgütü, İzmir Başbakanlık Ofisi’ne siyah çelenk bırakmak isterken, bariyerleri görünce çelengi bariyerlerin üstünden fırlattı. CHP Konak İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun bırakılmasını kınamak için İzmir Başbakanlık Ofisi’ne siyah çelenk...

CHP Konak İlçe Örgütü, İzmir Başbakanlık Ofisi’ne siyah çelenk bırakmak isterken, bariyerleri görünce çelengi bariyerlerin üstünden fırlattı.

CHP Konak İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınamak için İzmir Başbakanlık Ofisi’ne siyah çelenk bırakmak istedi, ancak ofisin etrafının bariyerlerle çevrildiğini görünce çelengi bariyerlerin üstünden fırlattı. İlçe başkanı Şakir Başak, “Bizim önümüze mermiler bırakılıyor bir şey demiyoruz, bir tane çelenk bırakacağız yapılan şeye bakın” diye tepki gösterdi.

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve ilçe örgütü üyeleri, dün şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun bırakılmasını protesto etmek amacıyla İzmir Başbakanlık Ofisi önünde toplandı. Ofisin kapısına siyah çelenk bırakmayı planlayan partililer, ofisin iki tarafında da bariyerlerle karşılaşınca emniyet mensuplarıyla görüşme yaptı.

Duruma, “Bizim önümüze mermiler bırakılıyor bir şey demiyoruz, bir tane çelenk bırakacağız yapılan şeye bakın” diyerek tepki gösteren Başak, “Biz burada ana muhalefet görevi yapıyoruz. Demokratik hakkımızla bir tane çelenk koyamıyoruz. Bugüne kadar şiddete başvurmadık, bir tane taş atmadık, emniyetle karşı karşıya gelmemişiz. Bizi şuanda yakalayın. Yere mi yatıracaksınız, dövecek misiniz, ben o çelengi içeriye atacağım” dedi. Partililer, açıklamanın ardından siyah çelengi bariyerlerin üstünden fırlattı.

“BOYUN EĞMEYECEĞİZ”

Bir siyah çelengi bile İzmir Başbakanlık Ofisi önüne bırakırken, bu TOMA’lar, bu barikatlar kuruldu ama bir ana muhalefet partisinin genel başkanının önüne mermi bırakılarak tehdit edilmesi her şekilde görmezden gelindi. Bu organizasyonlara boyun eğmeyeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.