Borçlarını ödeyemeyen adam intihar etti

Borçlarını ödeyemeyen adam intihar etti

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan mezarlıkta asılı bir erkek cesedi bulundu. İntihar eden kişinin Aytaç Şan olduğu ve sosyal medya hesabından bir veda yazısı paylaşan Şan'ın borçları yüzünden intihar ettiği ortaya çıktı.

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, borçları yüzünden uzun süredir bunalımda olduğu iddia edilen 2 çocuk babası Aytaç Şan, Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda kendini asarak intihar etti. Şan'ın cesedi ile karşılaşan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından Şan'ın cenazesi, morga kaldırıldı.

Sosyal medya hesabından bir veda yazısı paylaşan Şan, “Giderek anlamsızlaşan günlerim faizli borçlarımdan dolayı da bana ızdırap olmaya başladı” ifadelerini kullandı.

278406418-4931235270328860-7109683017030969073-n.jpg

Aytaç Şan’ın sosyal medya hesabından veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"AYTAÇ ŞAN....son paylaşımımdır bu...

8.Haziran.2022 saat ; 17:50

Bu bir VEDA yazısıdır ;

Evet artık hayatıma son veriyorum...Hiç intihar edeceğim aklıma gelmezdi. Ama işte bu hayat beni çok yordu. Kimse ölümümden sorumlu değildir. Giderek anlamsızlaşan günlerim faizli borçlarımdan dolayı da bana ızdırap olmaya başladı. Bir türlü doğru ritmi tutturup devam edemedim...

Beni tanıyanlar iyi bilir ki bir çok derdim var. Yakın zamanda iki kardeşimi kaybettim. Bu çok acı bir şey. Ayrıca son zamanlarda eşimle de sorunlarım baya çoktu. İçeriğine girip uzatmak istemiyorum. Yaşamaktan artık zevk almıyorum. Ortalıkta ölü gibi dolaşacağıma gerçek anlamda ölürüm daha iyi...

Annem, ablam, abim size sesleniyorum ; Kendinize çok dikkat edin. Kağan'a, Batuhan'a, Çınar’a gözünüz gibi bakın. Onlar çok değerliler, siz de öylesiniz. Bana kızmayın ben çok yoruldum. Kurtuluş olacak benim için bu ölüm. Ferdi abi artık içmeyi bırak kendine gel aileye sahip çık. Orçun dayım ailede benim yerime sen geçeceksin haberin olsun zor bir şey ama alışacaksın.

İyi yürekli teyzelerim Necla ve Gönül teyzem biliyorum çok üzüleceksiniz ama ben kurtuluşa eriyorum. O yüzden lütfen kendinizi fazla sıkmayın. Ama Gönül teyze senden son bi isteğim olacak Volkan ile barış beni kırma. O sizi çok seviyor çünkü.

Düzenli olarak görüşüp konuştuğum kıymetli dostlarım onlar Gençkin Mehmet Ali, Berber Cihan, Erhan Sahan, Mehmet Kanter, Ali Şengöz, Volkan Solumaz, Nami değer Hades Özkan, Serkan Pars ve kıymetli dayım Vedo. Sizleri de çok seviyorum kendinize dikkat edin.

Evet gelelim hayat arkadaşım Birsen ; Sen hayatımda gördüğüm en güçlü kadınlardan bir tanesisin. Yaklaşık on yıl bana o kadar güzellikler yasattın ki anlatamam. Kağan'a sahip çıkacağına inanıyorum. Hatalara düşmeyeceğine de inanıyorum. Kendine çok dikkat et seni çok ama çok seviyorum. Bana kızma yoruldum artık Birsen. Ölüp kurtulmak en iyisi olacak benim için."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.