İzmir'de Bir Kişi Daha Yaşamına Son Verdi

İzmir'de Bir Kişi Daha Yaşamına Son Verdi

İzmir Bayraklı'ya bağlı Manavkuyu mahallesinde iş yerindeyken sigara içmek için dışarıya çıkan 2 çocuk babası evli adam av tüfeğiyle kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

İzmir Bayraklı ilçesine bağlı Manavkuyu Mahallesi'nde 5.30 sularında bir kişi intihar etti. Evli 2 çocuk babası olan Ö. A., çalıştığı iş yerinde yaşamına son verdi. Bir ekmek fırınında şoför olarak çalışan 2 çocuk babası adam, çalıştığı iş yerinden bir süre uzaklaşarak yaşamına son verdi.

Bir ekmek fırında şoför olarak çalışan Ö. A, ekmek dağıtım saatinden bir süre önce çalıştığı iş yerine gelerek, iş arkadaşlarıyla sohbet etti. Sigara içeceğini söyleyerek dışarıya çıkan 2 çocuk babası adamın iş arkadaşları silah sesi duymalarının ardından dışarıya çıktılar. Ö. A.'yı başından yaralı şekilde dışarıda bulan arkadaşları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde Ö. A'nın hayatını kaybettiği belirledi. Ölü olarak bulunan adamın aracında yapılan araştırmada, "Ben yoruldum hayat hoşçakalın, ölümümden kimse sorumlu değildir." yazılı not bulundu. Av tüfeği ile intihar ettiği belirlenen Ö.A'nın cenazesi otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırıldı.

İzmir'de üç haftada 5 intihar

Son günlerde intihar vakalarıyla sık sık gündeme gelen İzmir'de Ö. A'nın da yaşamına son vermesiyle beraber üç hafta içerisinde 5. intihar olayı oldu. Bu ay içerisinde medyaya yansıyan ilk intihar vakası eşinin akrabalarından şiddet gördüğünü söyleyerek ilaç içen F. S. isimli kadın oldu.

F. S.'nin ardından Konak'ta N. S. isimli kadın nedeni belirlenemeyen bir sebeple kendi başına ateş ederek yaşıma son verdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenimini sürdüren A. A. Ö. kendini evinde tavandaki bir demire kendini astı.

Bir başka Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi genç olan C. Ö. de kendisini asarak hayatına son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.