İzmir'de Bomba Teröristin Elinde Patladı!

İzmir'de Bomba Teröristin Elinde Patladı!

İzmir Buca'da terör eylemi hazırlığında teröristler kazayla yanlarındaki bombayı patlattılar.

Medyaege - İzmir'in ilçelerinden Buca'da eylem hazırlığındaki PKK'lı 2 terörist bir araca yükledikleri bombayı kazayla patlattı. Teröristlerden biri öldü biri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Patlamanın ardından bölgeye sevk edilen polisler inceleme gerçekleştirirken 2. bir patlama daha gerçekleşti. Çöp konteynerına yerleştirildiği öğrenilen patlayıcının ardından polisler bölgede sabah erken saatlere kadar bomba aradı. 

Teröristlerin kimlikleri belirlendi

Patlamayı gerçekleştiren teröristlerin kimliklerinin belirlenmesinin ardından polis teröristlerin bağlarını çözmek için soruşturma başlattı. 

Arka arkaya iki bomba

Sabaha karşı gerçekleşen ilk patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgeye polislerin gelmesinin üzerinden 20 dakika geçmesinin ardından ilk patlamanın gerçekleştiği ilk noktaya 300 metre mesefade ikinci bir bomba daha patladı. Bu patlamada yaralanan hiçkimse olmazken polis bölgeye tüm giriş ve çıkışları kontrol altına alarak bomba araması başlattı.

Teröristlerin kazayla bomba patlattığı aracın büyük hasar aldığı tavanının ikiye yarıldığı öğrenildi. Öte yandan araçta sürücü koltuğundaki teröristin yaralı yanında oturan teröristin ise öldüğü öğrenildi.

Teröristten itiraf!

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan terörist hastanede polislere çöp konteynerına bomba koyduklarını itiraf etti. Bu itiraf üzerine polis çöp konteynerlerini, yol kenarlarını ve otoyolları aramaya başladı

Polis patlamaların gerçekleştiği mahallede belediye işçilerine polis olmadan çöplerin toplanmaması konusunda uyarıda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.