İzmir'de Bonzai Yakalama Rekoru Kırıldı

İzmir'de Bonzai Yakalama Rekoru Kırıldı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde polisin düzenlediği operasyonda rekor uyuşturucu yakalandı.

Armutlu'da bir çiftlik evine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonla beraber bonzai ürettikleri belirlenen baba oğul polis tarafından gözaltına alındı. Polisin ele geçirdiği bonzainin Cumhuriyet tarihinde yakalanan en fazla bonzai olduğu öğrenilirken toplam 70 kilo olan bonzainin piyasa değerinin 2 milyon Türk Lirası olduğu ortaya çıktı.
 
Polisin günlerce sürdürdüğü çalışmanın ertesinde uyuşturucu satıcılarının baba-oğul H.Ç(60) ve T.Ç(34) isimli baba oğul olduğunu Kemalpaşa Armutlu mahallesinde bir çiftlik evinde kaldıklarını tespit etti. 
 
Operasyon için düğmeye basan polis, çiftlik evinde bulunan baba H.Ç'yi gözaltına aldı. Operasyonun devamında ise T.Ç gözaltına alındı.
 
70 kilo bonzai ele geçirildi
 
Çiftlik evinde yapılan aramada topraga gömülü halde 70 kilo bonzai, 2 kilo esrar ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucunun piyasa değerinin 2 milyon lira olduğu kaydedildi. Yapılan bonzai operasyonun bugune kadar tek seferde yakalanan en büyük bonzai miktarı olduğu açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.