İzmir'de büyük işbirliği gerçekleşti

İzmir'de büyük işbirliği gerçekleşti

İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi arasında imzalanan İş Birliği Protokolü kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Tuncer ASUNAKUTLU, Prof. Dr. Ahmet Emin ERBAYCU ve Prof. Dr. Abdulkadir HIZIROĞLU ile birlikte afiliyasyon protokolü imzalanan İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine ziyarette bulundular. 
 
Hastane personelinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU gerçekleştirdiği sunumda; hastane faaliyetleri ve hizmetleri hakkında genel bilgiler aktararak, İzmir Bakırçay Üniversitesi ile imzalanan afiliyasyon protokolü ile sahip olunan insan gücü ve teknolojiye rağmen 3. Basamak olma gereği nedeniyle yapılamayan tıbbi işlemleri artık gerçekleştirebileceklerini belirtti. 

1-203.jpeg
 
İzmir Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emin ERBAYCU tarafından yapılan sunumda; bugün gerçekleşen afiliyasyonun ilimiz ve bölgemizde verilen sağlık hizmetlerini nitelik ve nicelik olarak yükseltmesi yanında, meslek eğitimleri yanında kişisel gelişimlerini de tamamlamış, etik ve ahlaki değerlere sahip, liderlik ve yöneticilik vasfı kazanmış ve iş arayan değil, işveren özellikleriyle mezun öğrenciler yetiştirmeyi ilke edinen bir üniversite hedeflediklerine dikkat çekti. 
 
Gerçekleşen toplantının devamında konuşan İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ise; Üniversitemizi Türkiye’nin sahip olmadığı ekonomik ve ekolojik olarak kendine yetebilen, akıllı üniversite kapsamında kurguladıkları farklı bir üniversite konseptini ilimiz ve ülkemize hediye etmek istediklerini belirtti.

2-082.jpeg
İzmir’in 3. basamak olma yolunda en hazır durumdaki kurumu ile iş birliği protokolü imzaladıklarını belirten BERKTAŞ, bu iş birliğinden her iki kurumun da kazançlı çıkacağını ifade ettikten sonra, imzalanan iş birliği protokolü ile sağlık hizmet sunumunu daha kaliteli bir düzeye çıkarmak istediklerini ve İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi kadrolarının güçlenmesiyle birlikte ilimiz ve bölgemizde verilen sağlık hizmet sunumunu güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Hastane personelinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının son bölümünde sorulara cevap verildi, yapılan iş birliğinin ilimiz, bölgemiz ve ülkemize hayırlı olması temennileri ile toplantı sona erdi. 

3-059.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.