İzmir'de Cesedi Bulunan Gencin Annesi Seri Katilden Şüpheleniyor

İzmir'de Cesedi Bulunan Gencin Annesi Seri Katilden Şüpheleniyor

4 gün önce kaybolan gencin cesedinin ormanlık alanda bulunmasının ardından annesinin seri katilin oğlunu öldürmüş olabileceği şüphesini dile getirmesi akıllara geldi.

4 gündür kayıp olan ve bugün gün içerisinde ormanlık alanda ölü olarak bulunan Eren Yılmaz'ın acılı annesi aklına oğlunu öldürenin seri katil olabileceğinin geldiğini söyledi.

Denizcilik Lisesi öğrencisi olan 18 yaşındaki genç 4 gün önce kayboldu. En son arkadaşlarıyla tartıştığı görülen gencin, arkadaşlarının yanından ayrıldıktan 4 gün sonra ormanlık alanda bulunan cesedinde yapılacak otopsinin ardından esas ölüm nedeni ortaya çıkacak.

Yıldız Mahallesi'nde oturan genç, en son arkadaşlarıyla tartışırken görüldü ve bu tartışmanın ardından ormanlık alana yürüdüğü öğrenildi. Polisin gencin telefonundan sinyal alınan en son alanı belirlemesine rağmen bir türlü ulaşılamayan gencin cesedi ormanlık alanda görülen ceset ihbarı sayesinde bulundu.

Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz, geçen pazartesi Yıldız Mahallesi’nde, iddiaya göre arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra ormanlık alana doğru yürüdü ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

 

Polisin ormanlık alanda bulduğu cesette deforme olduğu öğrenilirken, gencin yakınları kahroldu. Gencin acılı annesi Melek Balak oğlunun ormanlık alanda saklandığından şüphenilen seri katil Atalay Filiz tarafından öldürülmüş olduğundan şüphelendiğini dile getirmişti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.