İzmir'de Çocuk Tacizcisi Firar Etti

İzmir'de Çocuk Tacizcisi Firar Etti

İzmir'de çocuk tacizinden cezaevine gönderilen mahkum firar etti

İzmir Buca'da ev sahibinin 12 yaşındaki kızını evine çağırarak cinsel tacizde bulunan 32 yaşındaki İrfan B. isimli şahıs izin aldığı cezaevinden firar ederek kayıplara karıştı.

Buca'nın Gediz Mahallesi'nde oto kiralama firmasında çalışan İrfan B. annesinin çalıştığı için dedesi ve anneannesine emanet ettiği kızı 12 yaşındaki N. Z.'ye sözlü tacizde bulundu. Kısa bir süre sonra sözlü tacizlerini eve götürüp elle taciz etmeye ve çıplak kadınları göstermeye vardıran mahkum, yaptıklarını söylememesi için küçük kızı tehdit etti. Küçük kıza 12 yaşında sevgilisi olduğunu söyleyen mahkum kızın amcasının 27 yaşındaki eşini de pencereyi zorlayarak eve girip taciz etti. 

Yengesine yapılan tacizi de gören küçük kız kendisine ve yengesine yapılanları anlattı. Küçük kızın ailesi şahıstan şikayetçi olunca polis şahsı gözaltına aldı ve şahıs 9. Ağır Ceza Mahkemesinde taciz suçlamasıyla cezaevine konuldu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında cezaevinden izin alarak dışarıya çıkan şahıs, aramalara rağmen yakalanamadı. Şahsın tacizde bulunduğu kız ve yengesinin oturduğu sokakta görüldüğü iddiaları üzerine aile karakola başvurarak tekrar suç duyurusunda bulundu ve şahsın cezaevinden firar ettiğini öğrendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.