İzmir'de 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' gerçekleştirilecek

İzmir'de 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' gerçekleştirilecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", 27 ve 28 Nisan'da İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Millet ve Devlet arasındaki iletişimi güçlendirmek ve gençlere devlet tarafından sunulan kamu hizmetlerini anlatmak amacıyla 2021 yılında başlatılan ve 13 şehirde gerçekleştirilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" fuarlarının İzmir ayağı 27-28 Nisanda İzmir’de olacak. Bu programla, gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunmak, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, sağlık, spor gibi her alada gençleri destekler hakkında bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek amaçlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile; hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileri ve onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya geliyor. Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ve Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların katılım göstereceği tanıtım günlerinde, kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanıyor.

iletisim-baskanligi-nedir-iletisim-baskanligi-ne-13723658-7429-amp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.