İzmir'de Doğurduğu Bebeği Balkondan Attı Müebbet İstendi

İzmir'de Doğurduğu Bebeği Balkondan Attı Müebbet İstendi

İzmir'de bir kadın tuvalette doğurduğu bebeğini evin balkonundan boş araziye attı...

İzmir Konak'ta 36 yaşındaki bir kadın evinin tuvaletinde doğruduğu bebeğini balkondan attı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanan kadın hakkında müebbet hapis cezası istenildi.

Konak'ta boş bir arazide bebek cesedinin bulunmasıyla beraber çevrede oturanlar yakındaki bir apartmanın 4. katında hamile bir kadının oturduğunu polise ifade etti. Savcılık izni alınmasından sonra daireye giden polis ekipleri, özel bir güvenlik şirketinde çalıştığını belirledikleri kadının evlilik dışı hamile kalmasıyla beraber evinin tuvaletinde doğurduğunu ve doğurduğu bebeğini evinin balkonundan attığını belirledi. 

"Kasten öldürme" suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan kadın hakkında 2 ayrı hastahaneden akli dengesinin yerinde olduğuna dair rapor alınmasıyla beraber yargılanmasına başlanıldı.  Kadının avukatı verilen raporların yetersiz olduğunu söyleyerek Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınımasını istedi. Mahkeme yeniden rapor alınması isteğini reddederken cezanın sabit olduğuna karar verdi. Davaya bakan savcı sanığın bebeğini kasten öldürdüğünü ifade ederek, sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. 

Sanık avukatının süre talebini ve yeniden rapor alınmasını reddeden mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.