İzmir'de drone destekli büyük uyuşturucu operasyonu

İzmir'de drone destekli büyük uyuşturucu operasyonu

İzmir'in birçok ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 20 şüpheli de gözaltına alındı.

İzmir'in Bayındır, Bergama, Beydağ, Çeşme, Foça, Dikili, Menderes, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Seferihisar, Torbalı, Tire ve Kiraz ilçelerinde bir hafta içerisinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaylarla ilgili 20 şüpheli gözaltına alındı.

aw395005-06.jpg

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi maksadıyla 6-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında; Bayındır, Bergama, Beydağ, Çeşme, Foça, Dikili, Menderes, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Seferihisar, Torbalı, Tire ve Kiraz olmak üzere toplam 14 ilçede operasyonlar gerçekleştirdi. Jandarma Narkotik Timleri, narkotik köpekleri ve drone destekli gerçekleştirilen operasyonlarda, ormanlık alan içerisinde yasa dışı olarak ekili vaziyette toplam 2 bin 459 kök kenevir bitkisi, 2 bin 708 gram kubar esrar, 23 adet sentetik hap, 3 gram bonzai, 2 adet av tüfeği ve 20 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

aw395005-05.jpg

Olaylarla ilgili 20 şahıs gözaltına alınırken, şüpheliler hakkında gerekli yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

aw395005-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.