İzmir'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

İzmir'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Bornova ilçesinde, çekicinin çarpması sonucu yola savrulduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün üzerinden kazayı görmeyen çok sayıda araç geçti. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kemalpaşa-İzmir kara yolu Pınarbaşı kavşağı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Eryiyit (46) idaresindeki motosiklete, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen çekici çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Eryiyit yola savrulurken, kazayı görmeyen birçok araç ise Eryiyit’in üzerinden geçti. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince Mustafa Eryiyit’in hayatını kaybettiği tespit edilirken, kara yolu kaza nedeniyle bir süre trafik akışına kapatıldı.

aw387074-01.jpg

Öte yandan, savcının incelemesinden sonra Eryiyit’in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince motosiklete çarpan çekici ve diğer araçları belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı ifade edilirken, Eryiyit’in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.