İzmir’de feci kaza! 1’i polis 2 yaralı

İzmir’de feci kaza! 1’i polis 2 yaralı

Bir otomobil ile çarpışan motosiklette bulunan 1’i polis 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan polis memurunun durumunun ağır olduğu öğrenildi

Alınan bilgiye göre kaza, İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gaziler Caddesi üzerinde meydana geldi. Narkotik biriminde görevli olduğu öğrenilen Mehmet Şahin M., iddiaya göre kimliği henüz öğrenilemeyen arkadaşını bırakmak için motosikleti ile yola çıktı. Polis memurunun yönetimindeki motosiklet, sokaktan çıkarak yolda dönüş yaptığı sırada, Y.E.D. yönetimindeki 35 AHA 808 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle polis memuru Mehmet Şahin M. ve arkadaşı yola savruldu. Bu sırada, otomobil sürücüsü Y.E.D. ise otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Durumu ağır

Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından 2 yaralı şahsı ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan polis memuru Mehmet Şahin M.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kısa sürede yakalandı

Öte yandan kazanın ardından aracı bırakarak olay yerinden kaçan sürücü Y.E.D. isimli şahıs, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şahsın cezaevinden izinli olarak çıktığı ve ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.