İzmir'de feci kaza... 44 yaşındaki adam hayatını kaybetti

İzmir'de feci kaza... 44 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Kazada araçta bulunan 44 yaşındaki Hasan Kaçan can verdi.

İzmir, Seferihisar'ın Tepecik Mahallesi mevkiinde İzmir'den Ürkmez istikametine gitmekte olan 34 AK 0513 plakalı araç ile karşı yönden gelen ve Seferihisar istikametine gitmekte olan 35 SFC 44 plakalı araç çarpıştı. Olayda araçta bulunan 44 yaşındaki Hasan Kaçan can verdi. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre Tepecik Mahallesi civarı Akarca yolu üzerinde saat 11.00 sıralarında 34 AK 0513 plakalı araç kontrolden çıktı. Araçta sürücü Ejder Gündüz eşi Saliha Gündüz ve 1,5 yaşındaki kızları Asya Gündüz vardı. Yalpalamaya başlayan aracı fark eden ve karşı yönden gelen Hasan Kaçan aracını durdurdu fakat kontrolden çıkan karşı araç yönden gelen Ejder Gündüz'ün aracına çarptı. 

Çarpışma sonucu 34 AK 0513 de bulunan sürücü Ejder Gündüz, Saliha Gündüz ve Asya Gündüz yaralanarak Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer araçta bulunan Hasan Kaçan (44) araçta sıkıştı. Müdahale ile araçtan çıkartılan 35 SFC 44 plakalı aracın sürücüsü Hasan Kaçan'da Seferihisar Necat Hepkon Hastanesine kaldırıldı fakat bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.