İzmir’de feci kaza! Bariyerler arabaya saplandı

İzmir’de feci kaza! Bariyerler arabaya saplandı

Bornova'da otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı kazada yaklaşık 150 metre sürüklenen elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada refüjdeki bariyere saplanan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, İzmir'in Bornova ilçesi İzmir Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Kemalpaşa’dan Otogar istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün adı tespit edilemeyen elektrikli bisiklet, emniyet şeridinde seyir halindeyken Havalimanı-Çeşme-Aydın-Çanakkale ayrımına geldiğinde ani bir şekilde sol şeride geçtiği esnada aynı istikamette seyreden K.Y. (34) idaresindeki BMW marka 35 AHF 572 plakalı otomobille çarpıştı.

aw662643-01.jpg

Çarpışmanın etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü yaklaşık 150 metre sürüklenirken, otomobil ise refüjde bulunan bariyere saplandı. Kaza sonucunda üzerinden kimlik çıkmayan elektrikli bisiklet sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü K.Y. ile otomobilde bulunan E.Y., (7) yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

aw662643-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.