İzmir'de fırın soyan şüpheliler tutuklandı, çelik kasa aranıyor!

İzmir'de fırın soyan şüpheliler tutuklandı, çelik kasa aranıyor!

Karabağlar'da ellerindeki anahtarla hurdacı kılığında kendi dükkanı gibi bir fırına girerek, içerisinde para bulunan çelik kasayı yükleyerek götüren iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, çalınan para dolu çelik kasa aranıyor.

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Barış Mahallesi 4095 Sokakta meydana gelen olayda 3 hırsız, hurdacı kılığında bir fırının önüne geldi. Elindeki anahtarla kapıyı açan hırsızlar, içeriye girerek içerisinde para ve altınlar bulunan çelik kasayı el arabasına yükledi. Daha sonra hemen dışarıya çıkan hırsızlar, anahtarla girdikleri iş yerinin kapısını kapatıp olay yerinden uzaklaştı.

aw592656-02.jpg

Kimlikleri belirlendi ve yakalandılar

İhbar üzerine gelen iş yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, ekipler hem fırının hem de çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldıktan sonra şüphelilerin Gökhan K. ve Yasin K. olduğunu tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından iki şüpheli Karabağlar’da gözaltına alındı.

aw592656-01.jpg

Çelik kasa kayıp

Yakalanan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkartılan Gökhan K. ve Yasin K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin, para dolu kasayı bulmak için çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

aw592656-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.