İzmir'de geçmişten günümüze Osmanlı Kaftanları defilesi düzenlendi

İzmir'de geçmişten günümüze Osmanlı Kaftanları defilesi düzenlendi

İzmir Bayraklı İlçesinde Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerleri tarafından giyim,makine ve el nakışı kurslarında hazırlanan 35 farklı Osmanlı Kaftanı,defile ile sergilendi.

Defileye Bayraklı kaymakamı Canan Hançer Baştürk,Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü de katıldı.

Organizasyona ev sahipliği yapan Çiğli Anemon Hotel Genel Müdürü İlker SOYSAL Şehrimize katkısı olan bu tür Organizasyonlara Hotelimiz'de daha çok yer vereceğiz diyerek güzel bir defile olduğunu dile getirdi.

İzmir'de çok sayıda kurumsal organizasyonlar da anahtar teslim hizmet veren Berkay Yağız Agency & Event firma sahipleri Berkay YAĞIZ ve Nazmi YILMAZ her sene düzenlenen bu tarz defile organizasyonlarına her sene yeni bir Halk eğitim kurumumuzu da bünyemize ekleyerek defilelerimize devam ederek orada emek harcayan hocalarımızın ve usta eğitimcilerimizin emeklerini gün yüzüne çıkararak güzel organizasyonlar hazırlıyoruz dediler.

Firma sahibi Berkay YAĞIZ 2019 yılı bizim yılımız olacak diyerek Yılbaşı gecesi düzenleyeceği Organizasyonda da yakın çevresine bir sürprizi olacağını da belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.