İzmir'de gençleri böcek ilaçları ile zehirlemişler!

İzmir'de gençleri böcek ilaçları ile zehirlemişler!

Torbacılara İzmir Emniyet'inden bir darbe daha!

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan 3 ayrı operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 5 kişi yakaladı.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

1-) V.T.(35) ve Ç.C.(36) isimli şahısların, Bornova ilçesinde bulunan ikametlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları ve kullanıcı şahıslara satışını yaptıkları bilgisinin alınması üzerine;

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 29.11.2016 tarihinde söz konusu ikamete yapılan operasyonla, 300 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş, V.T. ve Ç.C. isimli şahıslar yakalanmıştır.

2-) F.D. (53) ve Ç.D.(18) isimli şahısların, Konak ilçesinde bulunan ikametlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları ve kullanıcı şahıslara satışını yaptıkları bilgisinin alınması üzerine;

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 29.11.2016 tarihinde söz konusu ikamete yapılan operasyonla 70 gr. Esrar maddesi ile 100 adet Ecstasy hap ele geçirilmiş, F.D. ve Ç.D. isimli şahıslar yakalanmıştır.

3-) O.S.(32) isimli şahsın Konak ilçesinde bulunan ikametinde Bonzai maddesi imal ettiği ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına satışını yaptığı bilgisinin alınması üzerine;

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 29.11.2016 tarihinde söz konusu ikamete yapılan operasyonla, Bonzai imalatında kullanılan 3 ayrı şişe içerisinde kimyasal sıvı yine Bonzai imalatında kullanıldığı değerlendirilen böcek ilacı şişesi, toz halinde çinko fosfür, 2,4 kg. Bonzai ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiş ve O.S. isimli şahıs yakalanmıştır.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, gençlerimizi uyuşturucu madde ile zehirleyen, torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam etmektedir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.