İzmir'de güpegündüz site kundaklandı

İzmir'de güpegündüz site kundaklandı

Yazarımızın da evi o sitedeydi

İzmir'de bir çok evin bulunduğu bir site, iddialara göre kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından kundaklandı. Sitenin bulunduğu arazinin ateşe verilmesiyle bir anda dumanlar içinde kalan alanda site sakinleri büyük panik yaşadı.

Köşe yazarımız İzmirli iş adamı Adnan Koç'un da evinin bulunduğu sitedeki olaya şahitlik eden yazarımız Koç, olayın bir kundaklanma olduğunu söyledi.

Adnan Koç'un şahitlik ettiği olayda çok çarpıcı detaylar da göze çarptı. İşte yazarımız Koç'un kaleminden o anlar...

İzmir bile huzursuz...
Şehrimiz güvenli , huzurlu diye övünüp dururuz İzmirliler olarak...
Kendimden yaşadıklarımızdan bir örnek vereyim ilgililer okusun İzmir’de neler yaşanıyor bilsinler..
Şehrin 24 saat güvenliği olan kameralarla gözetlenen havuzlu bir sitesinde oturduğumuzdan dolayı huzurlu ve güven içinde tüm site sakinleri olarak memnun olduğumuz inancındaydık.
Ta ki 7 Temmuz 2018 C.Tesi akşam üstü kundaklama olayı yaşanana kadar.!!!
Olay günü karşıdaki gecekondularda oturduğunu sonradan öğrendiğimiz yaşı küçük iki genç site yanındaki yol kenarından siteye yaklaşıp bir şeyler yaptığı site sakinlerimizden bir bayan tarafından görülünce , Site sakini bayan ; orada ne yapıyorsunuz şimdi polisi arayıp sizi şikayet edeceğim dediğinde ; Şikayet et bakalım sonun ne olacak diyerek tehdit etmişler. Hemen sonrasında ; “ Havuz başında yanıp keyif çatmak nasıl , birde yangınla yanıp tutuşun bakalım “ deyip , site kenarından ağaçları tutuşturup olay yerinden kaçmaya başlamışlar. Daha sonra güvenlik güçlerince yakalanmışlar diye duyduk.
Anlıyacağınız her ne kadar güvenlik tarafından 24 saat korunan her tarafı kameralı bir sitede oturup çoluk çocuğumuz yaşlı anne babalarımız güvende diye düşünmememiz gerekiyormuş.!!!
Hafta sonu tüm site sakinleri çocuğundan yaşlısına kadar hepimiz korku ve panik yaşadık kısacası.!!!
Allahtan sitemizde can ve mal kaybı olmadan bu olayı atlattık. Ama tekrarı olmayacağı , bizim veya başkalarının bu gibi tehlikeleri yaşamayacağından kim emin olup , rahat edebilir ???
Yetkililerimizden bu konuda gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz.
Allah daha kötü olaylardan hepimizi ve İzmir’imizi korusun.
Allaha emanet olun...
Adnan KOÇ
İZTO Meclis Üyesi

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.