İzmir'de güzellik fuarına büyük ilgi!

İzmir'de güzellik fuarına büyük ilgi!

Start Beauty İzmir Expo İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı beklenenin üzerinde bir ilgi gördü.

21-24 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleşen organizasyona sektörünün öncüsü yaklaşık 100 firma 300 markasıyla katıldı. D Holünde yeni teknolojik cihazlar, en trend ürünler, güzellik ve bakım sektörüne ait profesyonel markalar, dünyadaki son güzellik trendleri, yöntem ve ekipmanları ziyaretçilere tanıtıldı. Konusunda uzman doktorların sunumları, kozmetik ve makyaj uzmanlarının anlatımları, ücretsiz profesyonel uygulamalar göz doldurdu.

dsc-8805.jpg

Kendi alanında, Türkiye'nin en başarılı isimleri arasında yer alan Kimyager ve cilt uzmanı Şems Arslan, “İnatçı Cilt Lekelerine Karşı 2022 Özel Yeni Koleksiyonu” başlıklı workshop'ta teknik bilgilerini paylaştı.

Polen Akademi’nin hazırladığı workshop'ta ünlü tırnak uzmanı Yasemin Tutan davetlilere muhteşem bir gün yaşattı. Canlı mankeninin tırnakları üzerinde yaptığı uygulamayı dev ekranda davetlilere izleten uzman önemli tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik alanındaki podyuma mankeniyle birlikte çıkan Nil Doğandemir yardımcısı ile birlikte “Kalıcı Makyaj”dan örneklerini bire bir gösterdi. Ve profesyonel ziyaretçilerin sorularını cevapladı. İzmir aşığı Doğandemir, “İzmirli kadınlar kendilerine bakmayı, güzel giyinmeyi, gezmeyi, eğlenmeyi biliyor. Bu da onları farklı kılıyor”dedi.

Medikal estetik hekimi Dr. Hüseyin Dağar, “Bölgesel İncelmede Kombinasyonlar” konulu seminerde en güncel bilgileri ziyaretçilerle paylaştı. Dr. Dağar, “Sağlık her şeydir. İnsanı sağlığından edecek hiçbir çalışma doğru değildir. Kısa zamanda çok yüksek kiloların verilmesi veya alınması doğru değildir. Bölgesel incelmelerde kombinasyonlar uygulanabilir. Bunun için bir takvim belirlenmelidir. Bir bölgeden yağ alınmasının ardından sağlıklı bir program uygulanmaz ise kalan yağ hücreleri daha büyük bir sorun oluşturabilir”şeklinde konuştu.

birdal-duman.jpg

GÜZELLİĞE YATIRIM KIYMETLİDİR

Kozmetik Medikal Cihazları ve Ürün İthalatçıları ve İmalatçılar Derneği (KOMED) Başkanı Birdal Duman, “Güzellik fuarlarına güzellik sektörünün paydaşları katılıyor. Ürün ve hizmetler hakkında en güncel bilgiler ziyaretçilere veriliyor. Sektör temsilcilerimizi başarılı bir organizasyon ile Start Fuarcılık ilk kez İzmir’e taşıdı. Güzellik salonlarının fuara ilgisi iyi. Pandemi ve yeni normale geçişte gidişatı bir görüp ona göre yatırımlara yön verme hali var. Dünyanın en gelecek vaad eden yatırımı güzellik sektörüne yapılan yatırımdır. En kıymetli yatırım güzelliğe yapılan yatırımdır. Güzellik salonları yatırım yaptıkları kendilerini yeniledikleri sürece müşterilerine en iyi hizmeti verebilirler. Fark yaratabilirler. Gelecek yılki fuarın bu yılkinden daha yüksek geçeceğini düşünüyorum”dedi.

img-6555.jpg

YERLİ MALI TERCİHİNİZ OLSUN

Türkiye’de üretimi yapılan birçok cihazın uluslararası standartların üzerinde olduğuna vurgu yapan Tesla Genel Müdürü Serhan Yazıcıoğlu, “Güzellik fuarları ister ulusal ister uluslararası olsun sektörün tüm aktörlerini bir araya getirmesi açısından çok önemlidir. Ürün ve hizmetlerini en doğru şekilde tanıtmak için katılımcılarımız ilk kez İzmir’e geldi. Gelecek yıllarda ilgi daha da artacaktır. Ziyaretçilere tavsiyemiz kalitesini ispatlamış yerli ürünleri seçmeleridir. Yerli üretim cihazın yedek parçası ve servis hizmeti daha hızlı şekilde verilir”şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.