İzmir'de "Hayır" Çalışması Yapan CHP'li Kadınlara Saldırı!

İzmir'de "Hayır" Çalışması Yapan CHP'li Kadınlara Saldırı!

İzmir'de referandum'da "Hayır" için kampanya yürüten CHP'li kadınlara saldırdılar!

İzmir Balçova'da referandumda "Hayır" çıkması düzenlenen kampanya çerçevesinde ev ziyareti gerçekleştiren 2 CHP'li kadın saldırıya uğradı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü üyesi Birsen Dirik ve Necla Savaş'a, Balçova'da bulunan Poyraz Sokak'ta "Hayır" çalışması için ev ziyareti düzenledikleri sırada saldırıldı. İddiaya göre CHP'li iki kadının girdiği bir apartmanda, kadınlara ters tepki gösterip "Evet" diyeceğini söyleyen bir şahıs, iki kadına saldırdı. 

Saldırının ardından olay yerine polis ekipleri gelirken, saldırıya uğrayan CHP'liler karakola giderek şikayetçi oldu. Saldırıya uğrayan partilileri yalnız bırakmayan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, karakola gidip Savaş ve Dirik'i ziyaret etti. Çalkaya, yetkililerin şiddet politikasının önüne geçmesi gerektiğini vurgulayarak, bu şekilde saldırılar gerçekleşmesinin sonuçlarının çok kötü olacağının altını çizdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan, CHP İlçe başkanı Aygül Eryılmaz, "Yöneticilerin içerikli açıklamalarının yansımalarıdır bu. Topluma kötü örnek olacak veya toplumu kutuplaştıracak açıklamalardan kaçınmak gerekiyor."

1-111.jpg

unnamed-116.jpg

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.