İzmir'de hayvan katliamı!

İzmir'de hayvan katliamı!

İzmir'in Balçova ilçesindeki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nin arka taraflarındaki boş alanda tasmalı bir köpek can çekişir bir halde bulundu.

Balçova Yağmur sokakta boş arsada elektirik trafosunun arkasında tasmalı bir köpek can çekişir bir halde bulundu. Hayvanı bu halde gören hayvanseverler tepki gösterdi. Tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren hayvanseverler tüm İzmir'e seslenerek zavallı köpeği bu hale getirenin bulunması için çağrıda bulundu.

Köşe yazarımız ve hayvansever Banu Pirinçcioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi;

"Bir katili bulmamıza yardım edermisiniz hadi! Bugün iki saat önce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastahanesi arka taraflarındaki YAĞMUR SOKAK denen yerin arasında bir trafonun arkasına ATILMIŞ, hasta bir can buldu arkadaşım ebru. Orada beseleme yaparken bu miniği gördü. Bırakan HAYSİYETSİZ KATİL alt beziyle bırakmış. Sanırız aracı kirlenmesin diye aracına koyduğu alt bezini de altına sermiş, kimse de bulmasın diye oraya kayaların da arkasına saklamış! Solukları durmak üzereyken arkadaşım kapıp arabasına koyup kliniğe yetiştirmeye çalışırken öldü. Gözyaşlarından yanaklarındaki tüyler sırılsıklam. Ne kadar kaldı kaç saat kaç gün bilemeyiz. O halde acı çeke çeke bir kenarda ölümü beklemesine sebep olan o KATİLİ bulalım.

Bu erkek bebek daha, ağzında süt dişleri var, 4-5 aylık bebek! Sokak belli, yol belli. O ci,varda oturduğuna şüphe yok. paylaşın herkes görsün, bir tanıyan bilen çıksın! Paylaşın, civar kliniklerle. Mutlaka bir kliniğe götürülmüştür alındığında. Paylaşın. O katili bulalım!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum