İzmir'de yardım bahanesiyle evlere giren hırsızlar tutuklandı

İzmir'de yardım bahanesiyle evlere giren hırsızlar tutuklandı

Menemen, Aliağa, Bayındır ve Urla'da sosyal yardımlaşma derneğinden geldiklerini, odun ve koli yardımı yapacaklarını söyleyerek evlere girip hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.O., G.D. ve E.Ü. adlı 3 şüphelinin, Menemen, Aliağa, Bayındır ve Urla ilçelerinde 5 farklı adrese giderek, sosyal yardımlaşma derneğinden geldiklerini, odun ve koli yardımı yapacaklarını söyleyerek evlere girip hırsızlık yaptıklarını belirledi. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler harekete geçerken, jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 3 şüpheli şahsın plakası sökülmüş beyaz renkli açık kasa kamyonet ile evlerinde tek yaşayan yaşlı kadınları tercih ederek hırsızlık yaptıkları, mağdurlardan yaşlı bir kadının olaydan sonra yaşamını yitirdiğini tespit etti.

aw585293-02.jpg

Saklandıkları evde kıskıvrak yakalandılar

Ekipler 3 şüphelinin Konak ilçesinde bir evde saklandıklarını belirleyerek adrese operasyon düzenledi. S.O., G.D. ve E.Ü., gizlendikleri adreste jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

aw585293-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.