İzmir'de Hırsızlara Göz Açtırılmıyor

İzmir'de Hırsızlara Göz Açtırılmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğünden Operasyon

Çiğli'de çeşitli olaylara karıştığı belirlenen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlılardan 2'si çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Emniyet'ten şu açıklama yapıldı:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 ayrı İşyerinden Hırsızlık ile 1 Motosiklet Hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 3 kişiyi yakaladı, 2 kişi tutuklandı. 

30.12.2016 tarihinde Çiğli ilçesi, 8217 Sokak üzerinde bulunan S.T. isimli şahsa ait ikamette, Hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisinin alınması üzerine;

İkamet içerisinde bulunan S.Ç.(22), U.Ç.(21), M.K.(22) ve U.A.(22) isimli şahısların, olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini fark ederek arka balkondan kaçmaları üzerine, yaşanan kovalamaca neticesinde S.Ç., U.Ç. ve M.K. yakalanmış ve söz konusu ikametin giriş kapısının arkasında beze sarılmış vaziyette bulunan 82 ekran bir adet televizyon ele geçirilmiştir. 

U.A.’nın yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. 

Ele geçirilen bir adet 82 ekran televizyonun, H.A.(40) isimli şahsa ait iş yerinden çalındığı tespit edilerek müştekisine teslim edilmiştir. 

U.Ç. ile ilgili yapılan incelemede, 4 ayrı İş yerinden Hırsızlık ile 1 adet Motosiklet Hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. 

S.Ç. alınan ifadesinin Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılmış, M.K. ve U.Ç. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.