İzmir'de işe geç gelen Suriyeli elemanını döven şahıs yakalandı

İzmir'de işe geç gelen Suriyeli elemanını döven şahıs yakalandı

"Suriyeli elemanını döverek fotoğrafları sosyal medyada paylaşan şahsı polis ekipleri bulunan adreste yakaladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi esnaflarından H.K., polis ekipleri tarafından bulunan adreste yakalandı. İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"16.02.2017 tarihinde, Şafak rumuzlu kişinin, sosyal paylaşım sitesi üzerinden “Türk’ün Suriyeliye intikamı, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi sinir olmuş hissediyor” şeklinde yorum yaptığı, bir erkek şahsın ise dövülerek işkence gördüğü selfie resmini paylaştığı ve 19.02.2017 tarihinde bazı basın yayın kuruluşlarında, internet sitesi haberleri ile sosyal paylaşım sitelerinde yapılan “Suriyeli Gence İzmir’deki İşkenceyi Konuşuyor” başlıklı haberler ile ilgili olarak;

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşımda bulunan Şafak rumuzlu şahsın H.K.(39), mağdur olan şahsın ise Suriye doğumlu M.Ş.(28) olduğu tespit edilmiştir. H.K. Bornova ilçesinde üzerinde bulunan adreste yakalanmıştır. 

“Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılamak, İşkence” suçlarından, H.K. hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

safak-kartal-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.