Kablo hırsızları yakalandı!

Kablo hırsızları yakalandı!

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonla Karabağlar’da kablo hırsızlığı yapan 3 kişiyi yakaladı.

İzmir genelinde hırsızlık yapan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında İhsan Alyanak mahallesinde internetin kesilmesi sebebiyle Türk Telekom yetkilisinin yapmış olduğu araştırmada 4959 sokak no:10 ile 30 arasındaki iki tane Türk Telekom rögarının içerisindeki (135'er metre 3 adet 200-0,5 mm ve 135 metre 20-0,5 mm özelliğindeki) bakır kabloların çalınmış olduğunu ve olayda yaklaşık 30.000 TL kadar zararlarının olduğunu kurumu adına hırsızlık yapan şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti.

basliksiz-1.jpg

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırmalar kapsamında civardaki güvenlik kamera görüntüleri incelendi. görüntülerde şüphelilerin yetkililerin giydiği iş yeleklerinden giymesi sebebiyle vatandaşların Türk Telekom çalışması olduğunu düşünerek şüphelenmedikleri anlaşıldı. Şüphelilerin olay yerine 10 XX XXX plaka sayılı beyaz renkli kiralık araç ile geldiği tespit edilmiş ve yapılan çalışmalar ile şüpheli şahısların kimlik bilgileri tespit edildi.

basliksiz-2.jpg

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla içlerinde eski Türk Telekom çalışanının da bulunduğu M.S.K., F.Ö., M.Ş. isimli şahısları yakalandı. Yapılan görüşmeler neticesinde sonucunda kabloları satın alan E. U. isimli şahıs da hırsızlık malını satın almak suçundan gözaltına alındı. Hırsızlık olayına karışan M.S.K., F.Ö., M.Ş. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.