İzmir'de kasırga alarmı... Tüm izinler iptal

İzmir'de kasırga alarmı... Tüm izinler iptal

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyeleri Pazar günü gelmesi beklenen 'Tropik Fırtına' Kasırgaya karşı teyakkuza geçti.

Türkiye, Ege Denizi'nden gelen fırtınalı havaya karşı önlem alırken tehlikeye ilk maruz kalacak illerden biri olan İzmir’de hazırlık ve önlem çalışmaları sürüyor. 

İzmir'de olabilecek afete karşı kriz masası oluşturuldu ve valilik koordinasyonunda kurumlar teyakkuza geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi de İlçe belediyeleriyle birlikte hazırlıkları tamamlıyor.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DEN FIRTINA TEYAKKUZU!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, CNN Türk Ana Haber’de yaptığı açıklamada belediyenin tüm birimleriyle hazır olduğunu söyledi.

Gökçe, “İtfaiye ekipleri hazır. İZSU, Fen işleri ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı da tüm çalışmaları yaptı. İlgili birimlerde tüm izinleri kaldırdık. Umarım bir kötü hadise yaşanmaz. Kriz masası oluşturduk. Diğer kurumlarla koordineli çalışıyoruz. Biz de yakından izliyoruz. Fırtınanın ne getireceğini bilmiyoruz. İzmir olarak her şeye hazırız. Aşevleri ve sosyal hizmet birimlerimiz de gerekli çalışmaları tamamladı” dedi.

Gökçe, vatandaşları da uyarırken özellikle çatı, balkon ve saksılar dahil binalardaki tüm eklentilerin gözden geçirilmesini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.