İzmir'de katil zanlısı yakalandı

İzmir'de katil zanlısı yakalandı

Urla'da geçtiğimiz aylarda 58 yaşındaki Osman Küçük'ün baltayla öldürülmesine ilişkin soruşturma çerçevesinde aranan cinayet şüphelisi, saklandığı hayvan damında polis tarafından yakalandı.

Olay, İzmir'in Urla ilçesi Yenikent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesi’nde meydana gelmişti. Vatandaşların ağır bir koku geldiği yönünde ihbarı üzerine polis ekipleri, bölgeye intikal etti. Olay yerine gelen ekipler, bölgede yaptığı kontroller neticesinde boş bir evde yerde hareketsiz halde bir kişinin yattığını fark etti. Şahsın öldüğü ve cesedin 58 yaşındaki Osman Küçük’e ait olduğu tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Küçük’ün baltalı saldırıya uğradığı ve bu nedenle öldüğü belirlendi.

aw584213-04.jpg

Cinayet şüphelisi her yerde aranıyordu, hayvan damında yakalandı

Öte yandan cinayete ilişkin soruşturmaya ilişkin polis ekipleri, Osman Küçük'ün arkadaşı Cafer İ.'yi her yerde aramaya başladı. Aylardır firari durumda olan cinayet şüphelisi Cafer İ.'nin adresini tespit eden polis, hemen harekete geçti. Cinayet şüphelisi, saklandığı hayvan damında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Cafer İ.'nin emniyetteki ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği, arkadaşıyla alkollüyken tartıştıklarını, bıçakla kendisine saldırdığını ve bunun üzerinde baltayla kendini savunduğunu iddia etti. Cafer İ., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

aw584213-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.