İzmir'de kaza! 4 kişi yaralandı

İzmir'de kaza! 4 kişi yaralandı

İzmir'in Urla ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçen otomobil takla attı, araç içindeki dört kişi yaralandı.

Kaza bugün sabah saatlerinde Kalabak Mahallesi’nde (eski Çeşme yolunda) meydana geldi. Urla' dan İzmir istikametinde giden otomobil sürücüsü, Kalabak mevkiinde, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip takla attı. Yumuşak zemine düşen otomobildeki kişileri çıkartmak için vatandaşlar yardıma koştu. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ,yaralıları hastaneye kaldırdı.

whatsapp-image-2021-07-19-at-13-44-51.jpeg

Çevrede oturan vatandaşlar, " Bu yolun en azından Urla kavşağı ve Güzelbahçe arasında kasisler olması gerektiğini öneriyorum (yol kenarında ikamet ediyorum). Bildiğim kadarı ile hız sınırı 50 ancak 80’nin altında araç çok nadir geçiyor. En azından 70 sınırı ve arada yaya geçişleri öncesi kasis ya da ek uyarı olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce mobeseler de vardı ancak neden bilmiyorum söküldü… Uzun süreli tatiller olduğu sürece bu kazalar olacaktır ne kadar azaltsak iyi olacaktır. Bildiğim kadarı ile Urla Belediyesi bu yoldan sorumlu ancak değilse bile yetkili merciler hakkında bilgilendirirse sevinirim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.