İzmir'de “Kent İttifakı” Çalışmaları Büyüyor!

İzmir'de “Kent İttifakı” Çalışmaları Büyüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde çalışmalarını yürüten “İzmir Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı Kurulu” üyeleri, İzmir’de 25 ilçe belediyesinde İzmir SKGA daveti ile kurulan ilçe sürdürülebilirlik ofislerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

İzmir’de “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı yerelleştirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı İzmir Kurulu” Bayraklı, Balçova, Buca, Çiğli, Urla ve Konak Belediyeleri ile başlayan ziyaretler ay boyunca devam edecek.

“Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı yerelleştirilmesi ve sürdürülebilirliği kent gündemi haline getirmek için çalışmalarını sürdüren İzmir SKGA Kurulu üyeleri ilçe belediyelerinin  sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

İlçe sürdürülebilirlik ofisleri temsilcileri ile doğa koruma, enerji verimliliği, iklim krizi, göç, eğitim, tarımsal kalkınma, eşitsizlik ve yoksulluk alanlarında “Kent İttifakı” oluşturarak 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacının yerelleştirilmesi çalışmalarına hız verildi.

whatsapp-image-2020-07-16-at-16.14.49.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.