İzmir'de müdürün öldürüldüğü okulda eğitime yeniden başlandı

İzmir'de müdürün öldürüldüğü okulda eğitime yeniden başlandı

Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri okulda incelemelerde bulundu

 İzmir’in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından 2 gün tatil edilen okulda, eğitim yeniden başladı. 

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kökmen'in iki öğrenci tarafından makamında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin öğrenci ile öğretmenlere yaşattığı travma nedeniyle Ödemiş Kaymakamlığı'nın aldığı kararla eğitime 2 gün ara verilmesinin ardından bugün yeniden eğitim-öğretime başlandı.

Bakanlık müfettişleri okulda

Jandarma ekipleri okul çevresinde konuşlanırken, okulda Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevlendirdiği müfettişler de incelemelerde bulundu. Öte yandan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve ilçe okul müdürleri de okula giderek bilgi aldı. Okulun öğrencileri ve öğretmenlerinin buruk olduğu gözlendi.

Öğrencisi tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, 15 Aralık'ta meydana gelen olayda, daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu cezası verilen 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P., okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasına gitmiş, pompalı tüfekle açılan ateş sonrası yaralanan Kökmen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Cinayet zanlısı 2 öğrenci ve azmettirdiği öne sürülen U.Y.'nin babası B.Y. tutuklanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.