İzmir'de narkotik ekipleri 5 milyon TL değerinde uyuşturucuyu ele geçirdi

İzmir'de narkotik ekipleri 5 milyon TL değerinde uyuşturucuyu ele geçirdi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 1 şüpheliyi yakaladı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

İ.H.L.(40) ve M.N.L.(41)’nin ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu maddesi bulunduğu, Buca ilçesinde bulunan bir adreste sakladıkları ve satışını yapmaya çalıştıkları bilgisinin alınması üzerine;

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Buca ilçesinde bulanan adres tespit edilerek 10.08.2017 tarihinde yapılan operasyonla, baza altına saklanmış, alüminyum folyoya sarılı vaziyette, piyasa değeri yaklaşık 5.000.000 TL olan 200 kg Maruanna maddesi ele geçirilerek İ.H.L. yakalanmıştır. M.N.L’nin ise yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

İ.H.L. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan gerekli işlemlere başlanmıştır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla artarak devam etmektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.