İzmir'de nostaljinin adresi: Alp Plak!

İzmir'de nostaljinin adresi: Alp Plak!

Alptekin Birinci'nin kurduğu Alp Plak, Gaziemir’de her müzik zevkine hitap eden plak ve pikap seçenekleriyle nostalji tutkunlarını ağırlıyor.

MEDYA EGE - Plaklar ve nostaljik müzik cihazlarına olan ilgisi gençlik yıllarında başlayan Alptekin Birinci, 5 yıl önce bu tutkusunu kendi işine dönüştürmeye karar vererek “Alp Plak” adlı dükkanını kurdu. Ailesi ve yakın çevresinin desteğiyle açılan Alp Plak, İzmir Gaziemir’deki müzikseverlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Her müzik zevkine hitap eden geniş plak koleksiyonuyla dikkat çeken Alp Plak, ziyaretçilerine nostaljik bir müzik deneyimi sunuyor. Dükkan sahibi Alptekin Birinci, “Bir plaksever dükkanımıza geldiğinde kendi zevkine uygun plakları muhakkak buluyor. Stoklarımızı oluştururken her tarza hitap edecek ürünler seçiyoruz” diyerek müşteri memnuniyetine verdikleri önemi vurguladı.

img-20250512-wa0061.jpg

Plak satışlarıyla başlayan bu yolculuk, müşterilerden gelen yoğun talep doğrultusunda zamanla pikap satışlarını da kapsayacak şekilde genişledi. Özellikle Alman markası DUAL başta olmak üzere birçok antika ve modern plakçalar modelinin yer aldığı dükkanda, pikap iğnesi, pikap lastiği, plak koruma ürünleri, aksesuarlar ve CD’ler gibi birçok tamamlayıcı ürün de bulunuyor.

Birinci, plakseverlerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, “İnsanlar günlük koşuşturma ve stresin içinde biraz olsun nefes almak istiyor. Biz de onlara evlerinde ya da iş yerlerinde nostaljik bir atmosfer sunarak bu huzuru sağlıyoruz. Her yaştan müşterimiz var; bu da plak kültürünün yeniden canlandığını gösteriyor” dedi.

Sosyal medya ve internet üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren Alp Plak, koleksiyonerlerden nostaljiye yeni adım atan müzik tutkunlarına kadar geniş bir kitleye ulaşıyor. “Plaklara gönül veren herkesi dükkânımıza bekliyoruz” diyen Alptekin Birinci, nostaljik müzik yolculuğunu paylaşmak isteyen herkese kapılarını açık tutuyor.

Alp Plak'ın adres ve iletişim bilgileri ise şu şekilde:

Adres: Atıf Bey Mahallesi, 8 Sok. No:5/B, Gaziemir / İzmir

Tel: 0542 561 03 69

Instagram: @alp.plak

img-20250512-wa0062.jpg

img-20250512-wa0059.jpg

img-20250512-wa0060.jpg

img-20250512-wa0058.jpg

img-20250512-wa0054.jpg

img-20250512-wa0055.jpg

img-20250512-wa0056.jpg

img-20250512-wa0057.jpg

img-20250512-wa0052.jpg

img-20250512-wa0053.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.