İzmir'de o caniye ağırlaştırılmış müebbet hapis!

İzmir'de o caniye ağırlaştırılmış müebbet hapis!

Boşandığı eşini sokak ortasında darp ettikten sonra pompalı tüfekle öldüren şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir  Buca’da meydana gelen olayda kuaförde çalışan 1 çocuk annesi Büşra Yabaşkul, işe gitmek için otobüs beklerken boşandığı Orkun Çevik bir anda yanına geldi. Çevik, Yabaşkul’u darp ettikten sonra montuna sakladığı pompalı tüfekle ateş edip genç kadını yaraladı. Çevik, iddialara göre kanlar içinde yere yığılan Yabaşkul’u tekmeleyip kaçtı. Ağır yaralanan kadın ambulansla kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, olayın ardından yakalanan Çevik, polisteki ifadesinde eski eşini kıskandığını ve kızını göstermediği için tartıştıkları sırada sinirlerine hakim olamayarak öldürdüğünü söyledi.

aw193570_01.jpg

Tutuklanan Çevik, İzmir 23. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan yargılamanın karar duruşmasına cezaevinden SEGBİS (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katıldı. Mahkeme heyeti, son savunmasında eski eşini öldürme kastının olmadığını söyleyen Çevik’e ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Heyet, cezada herhangi bir indirim yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.