İzmir'de Olduğundan Şüphenilen Seri Katilin Gizli Deposu Bulundu

İzmir'de Olduğundan Şüphenilen Seri Katilin Gizli Deposu Bulundu

Birçok cinayetten aranan ve en son Fatma Kayıkçı cinayetinin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in gizli deposu bulundu.

İstanbul'da kendisine acıyan ve oturduğu apartmanın giriş katına yerleştiren adamın eşini öldürerek parasını alıp kaçtığı iddia edilen Atalay Filiz'in aranmasına devam ediliyor. Şüpheli seri katilin en son İzmir'de görüldüğü öne sürülürken, Hadımköy'de kiralamış olduğu depoya polis baskın yaparak inceleme altına aldı.

Kayıp tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın cesedinin bulunmasının ardından birinci şüpheli konumuna düşen ve ortadan kaybolduğu tespit edilen Atalay Filiz'in cinayet sonrası bölgeden toplu taşıma araçlarından birini kullanarak kaçtığı tespit edildi. Filiz'in en son İzmir Buca'da görüldüğünün öne sürülmesi üzerine polis incelemelerini İzmir üzerine yoğunlaştırdı. Öte yandan geçtiğimiz gün Filiz'in bir kafede günlük kiralık ev üzerine pazarlık yaptığını duyduğunu iddia eden bir tanığın çıkması bu iddiayı güçlendirdi.

Polis seri katilin İzmir'de günlük kiralık ev tuttuğu ihtimali üzerinde dururken, seri katil zanlısını yakalamak için özellikle bu tarz evlere yoğunlaştı.

Fotoğraf her yere asıldı

Seri katil zanlısının fotoğrafı tüm sınır kapılarına, polis karakollarına asılırken, katil zanlısının yasadışı yollarla Yunanistan'a geçmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Kiraladığı depoyu polis bastı, incelemeye aldı

Fatma Kayıkçı'nın kocasının çay bahçesinde sahte isimle çalışan ve kimliğinin ortaya çıkmaması için sigorta istemediğini söylediği ortaya çıktı. Atalay Filiz'in kimliğini daha önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan'ı ve Göktuğ Demirarslan'ın sevgilisi Elena Radchikova'yı cinayetlerinin faili olarak arandığı için gizlediği düşünülüyor.

Atalay Filiz'in 2014 yılında İstanbul Hadımköy'de bir depo kiraladığını tespit eden polis ekipleri depoya baskın yaparak incelemeye aldı. İnceleme ekipleri zanlının depoyu ne amaçla kullandığının ortaya çıkarılması için uğraşıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.