İzmir'de otomobil güvenlik kulübesine daldı

İzmir'de otomobil güvenlik kulübesine daldı

Hızını alamayan otomobil güvenlik kulübesine daldı. Güvenlik görevlisinin ölümden döndüğü kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı

Alınan bilgiye göre kaza, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, Alaçatı Port bölgesinde meydana geldi. Ö.C. idaresindeki otomobil, hızla seyir halindeydi. Bu sırada Ö.C.'nin kullandığı araç, hızını alamayarak bölgede bulunan güvenlik kulübesine çarptı. Kaza sonrası ortalık savaşa alanına döndü. O sırada kulübede olan güvenlik görevlisi ise ölümle burun buruna geldi. Aracın kulübeye çarpmasıyla ayağı kırılan güvenlik görevlisi, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

aw074699_03.jpg

Öte yandan dehşete düşüren kaza, saniye saniye kameralara yansıdı. Mala zarar veren ve yaralanmaya neden olan araç sürücüsü Ö.C. ve aracın içindeki A.S. ile M.R., Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerde alkolsüz çıkan şahısların, Çeşme Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.